Jouw verhaal, ons vak

Ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal, dit is de trots van jouw bedrijf. Dit verhaal vertel je het liefst aan iedereen. Maar wat is de beste manier om het te vertellen? Wij geloven dat je met video meer kunt vertellen dan alleen dat verhaal. Wat dacht je ervan om je medewerkers in het zonnetje te zetten. Of die speciale machine die uniek is in je vakgebied. Hiermee zetten wij jouw verhaal om in een flitsende video.

Wij zijn Motion Heroes, een jong en creatief video productie bedrijf. Wij doen het net een beetje anders en maken geen standaard video’s. Met onze Twentse nuchterheid en een flinke dosis humor zorgen we ervoor dat je de video ‘echt’ beleefd. Persoonlijke aandacht en een open en transparante samenwerking, dat is waar we voor staan. Zo maken we, samen met jou, de tofste video’s.

Onze werkwijze

Bij het maken van een film komt behoorlijk wat kijken. Wat precies? Hieronder leggen we het uit.

01
Pre-productie

Dit is de voorbereiding, de fase waarin we jou verhaal ombuigen naar een filmscript. We beginnen met het maken van een plan. Enthousiast? Dan beginnen we met het script. Afhankelijk van het soort film dat je graag wilt maken we daarnaast ook nog een storyboard of een shotlist.

02
Productie

En dan is het zover, de draaidag! Tijdens deze dag komt onze filmcrew met professionele camera’s, licht en geluid bij je op bezoek om alles op te nemen. Een dag waarop jij, je medewerkers en het hele bedrijf in de schijnwerpers staan.

03
Post-production

Het staat erop! We gaan aan de slag met het uitzoeken van al het beeldmateriaal. Daarna starten we met monteren. We gebruiken muziek, geluidseffecten, titels en animaties om er een zo tof mogelijke film van te maken.